Ανακοινώσεις
 
 
 
  επιχειρηματική έκθεση “SEREXPO”

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα συμμετάσχει φέτος στην μεγάλη επιχειρηματική έκθεση “SEREXPO” με την υποστήριξη των εταιρειών «FIBRAN», «SIKA» και «ISOMAT», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες,παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις  στεγανοποίησης και θερμομόνωσης. Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο Νο 103 για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας.

 
 
 
 
 
  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Σας προσκαλούμε στις παρουσιάσεις με θέμα 'Θερμομόνωση & Ανακαίνιση Κατοικιών' για να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο θα βελτιώσετε ενεργειακά την ιδιοκτησία σας.
  • Θα πραγματοποιηθεί ζωντανή επίδειξη εφαρμογής των συστημάτων Θερμομόνωσης & Ανακαίνισης Knauf και εξειδικευμένοι Ενεργειακοί Επιθεωρητές και μηχανικοί θα είναι εκεί για να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας.
Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, στο 2ο χλμ. Σερρών - Θεσ/νίκης, Σέρρες:
Τετάρτη 30 Μαρτίου και Τετάρτη 13 Απριλίου, ώρα 18:00 και θα έχουν διάρκεια περίπου 2 ώρες.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας χωρίς καμία επιβάρυνση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2321050566 ή στείλτε email στο info@domokat.com.gr
 
 
 
 
 
  Η νέα ιστοσελίδα μας
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκευή της νέας ιστοσελίδα μας. Ο επισκέπτης του site μπορεί να πάρει μια γεύση από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρουμε και να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις της εταιρείας μας. Μην διστάσετε να αποστείλετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, σχετικά με την ιστοσελίδα μας.